Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Přírodní produkty proti celulitidě

Přírodní produkty a babské rady účinné při celulitidě

Celulitida vzniká změnou podkožního, zejména tukového vaziva. Dolíčky a hrbolky na kůži se vyskytují u většiny žen v oblasti pánve, hýždí, dolních končetin a břicha. Může být výsledkem kombinace faktorů zahrnujících hladinu hormonů i dědičnost. Vybrali jsme recepty, které používaly naše babičky.

Citrónová voda

Vodu a citron pro odstranění celulitidy už používaly naše babičky. Citronová voda přirozeně uvolní toxiny, má detoxikační, antiretenční a odvodňovací účinek, stimuluje metabolismus i spalování tuků a vyhlazuje dolíčky na pokožce. Pijte vlažnou vodu s citronem ráno nalačno a v průběhu dne.

Masážní olej proti celulitidě s citronem

Kůru z několika citronů vložte do sklenice s olivovým olejem, nechte týden odstát a přeceďte. Masážní olej aplikujte večer na pokožku, nechte působit pár minut a opláchněte studenou vodou pro zvýšení krevního oběhu. Citron je skvělý spalovač tuků a olivový olej pokožku vyživí a vypne.

Masážní olej proti celulitidě s avokádem

Nastrouhejte 4 pecky avokáda, dejte do sklenice se sladkým mandlovým olejem, nechte 3 dny odležet a po otevření mějte v lednici. Vmasírujte do kůže a za pár minut opláchněte studenou vodou.

Nálev i obklady z břečťanu

Na nálev nechte 1 hrst listů břečtanu 2 týdny louhovat ve 200 ml oleje z pšeničných klíčků, přidejte 3 kapky rozmarýnového esenciálního oleje. Na obklady 2 minuty vařte 2 hrsti břečťanových listů ve 2 litrech vody a přefiltrujte. Namočený hadřík přiložte na místa s celulitidou na 20 minut. Můžete jej smíchat i s masážním olejem. Břečtan je ideální proti ďolíčkům pro obnovu krásné pleti.

Skvělý jablečný ocet

Jablečný ocet je známá babská ingredience proti celulitidě a skvělý spalovač tuků. Smíchejte 3 lžíce octa s 1 lžící oleje a vmasírujte do kůže. Ráno pijte sklenici vlažné vody se 2 lžícemi jablečného octa.

Kopřivový čaj

Na nálev vložte 100 g čerstvých kopřivových listů do 1 litru horké vody a pijte 3 šálky denně. Můžete také louhovat 10 kopřivových listů v jablečném octě a 1 lžíci směsi zalít sklenicí vody. Kopřiva působí proti zadržování tekutin, eliminuje toxiny, podpoří odvodnění a zmírní celulitidu. Pijte ráno na lačno.

Zapomenutý tuřín

Na nálev namočte 1 hrst kořenů tuřínu do 1 litru vody, dejte na 15 minut vařit, sceďte a pijte 3 šálky denně. Tuřín má velkou detoxikační sílu a skvěle funguje proti celulitidě a zadržování tekutin.

Dámská kosmetika Onclé

Aby byly tyto babské rady účinné, propojte je s pravidelnou fyzickou aktivitou, vyváženou stravou a anticelulitidovými masážemi. Dámská kosmetika Onclé navíc nabízí efektivní řešení pro všechny nedokonalosti pokožky v různých fázích života ženy. Zlepšuje stav strií, celulitidy, jizev, vrásek a zvyšuje elasticitu kůže. Díky unikátním biosložkám z extraktu z rostlinných kmenových buněk, 3D kyselině hyaluronové a vzácným přírodním olejům se pokožka do hloubky regeneruje a obnovuje.

 

Oncle_023

Zpět do obchodu