Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Hebká a pevná pokožka s produkty Oncle

7 kroků ke zpevnění pokožky

Jak se postarat o pokožku, aby byla nejen zdravá, vypnutá, hladká, hebká, zářící a zpevněná? Podívejte se na našich sedm tipů pro krásnou pokožku, se kterou budete opravdu spokojeni.

 

1.    Vyvážený jídelníček

Aby byla pokožka v kondici, myslete na životní styl a na to, co jíte. Hledejte místní čerstvé zeleniny a ovoce, přidávejte oříšky a semínka a produkty z farem. Dopřejte si spoustu antioxidantů, vitamínů A, E či C i minerálů, které omezují působení volných radikálů, předčasné stárnutí i tvorbou vrásek a posilují strukturu pokožky zevnitř.

2.     Dostatečná hydratace

Přidejte pravidelný přísun neperlivé čisté vody. Vhodné jsou i bylinkové čaje, ředěné čerstvé fresh džusy, minerální vody i nápoje ze zelených potravin jako je zelený ječmen, chlorella a spirulina.

3.     Masáž a peeling

Aby byla pokožka stále vláčná, zářivá, hebká a zpevněná, nezapomínejte 1x týdně na celotělovou masáž při pravidelném peelingu. Zbavíte pokožku odumřelých buněk, stimulujete lymfu a eliminujete známky celulitidy. Pro takovou masáž zkuste třeba náš Luxusní olejový peeling Onclé s kmenovými buňkami, který pokožku zanechává opravdu viditelně jemnou, vypnutou a vyživenou.

4.     Vitaminy a výživa v kosmetice

Využijte esenciální oleje, kmenové buňky a výživu v kosmetice. Naše kosmetické produkty dokonale vyživí a zpevní vaši pokožku. Pokud chcete pro sebe udělat maximum, sáhněte po kosmetice Onclé BIORGANIC. V harmonickém složení najdete vzácné přírodní oleje jako je BIO šípkový, bavlníkový či jojobový olej i unikátní BIOLIN P, který podpoří přirozenou mikroflóru pokožky.

5.     Pravidelná péče

Samozřejmostí je každodenní péče pomocí tělového mléka nebo vyživujícího oleje, které se řadí ke špičce mezi anti-aging přípravky. Prémiové sady Onclé vám ulehčí výběr a zpříjemní nákup. Kompletní řada balíčků zahrnuje luxusní dámskou kosmetiku pro všechny generace žen i nejnovější přírodní řadu BIORGANIC, která Vám poskytne tu nejšetrnější péči. Umí znovu nastartovat tvorbu přirozeného kolagenu a elastinu, rozzářit i vypnout pleť.

6.     Péče o dekolt

Stárnutí a nedostatek hydratace se projevuje hlavně v oblasti krku a dekoltu, proto nezapomeňte našimi produkty o tyto oblasti maximálně pečovat, aby vám to pak mohla vaše pokožka v pozdějším věku vrátit. Na dekolt fungují hydratační, vyživující a zpevňující gely, mléka, oleje i krémy. Naše produkty v jemné, olejové či gelové textuře se velmi dobře vstřebávají a okamžitě působí.

7.     Problematické partie

Nezapomínejte pravidelně pečovat také o známé problematické partie. Bříško, stehna a hýždě spolehlivě vylepšíte nejen pravidelným cvičením, ale také každodenní aplikací hydratační, vyživující, zjemňující a zpevňující péče. U stehen a hýždí můžete přidat osvědčené tělové přípravky fungující proti celulitidě. Vypnutá pokožka bude díky nim zářit skvělou vitalitou.

 

oncle6

 

 

Zpět do obchodu