Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Přírodní kosmetika Oncle

Proč vsadit na přírodní BIO kosmetiku

Rozhodli jste se dát sbohem všem parabenům, silikonům, ropným derivátům a dalším chemickým látkám? Přinášíme vám několik skvělých důvodů, proč používat přírodní produkty bez chemie.

Co je přírodní kosmetika

Přírodní kosmetika se netestuje na zvířatech a obsahuje jen látky přírodního původu. Hlavním cílem kosmetických firem, které se zaměřují na výrobu čistě přírodních produktů, je nabídnout kvalitní kosmetické přípravky bez obsahu syntetických látek, které prospějí tělu i vaší pokožce. Přírodní kosmetika však není synonymem BIO kosmetiky. BIO produkt musí být opatřen BIO certifikátem. A pokud chcete podpořit domácí trh, vsaďte na české výrobky.

Přírodní kosmetika bez chemie

Přírodní kosmetika bez chemie poskytuje pleti, pokožce i vlasům přirozenou péči a zbytečně ji nezatěžuje silikony a dalšími syntetickými látkami. Díky rostlinným olejům, máslům a éterickým olejům nedochází k podráždění kůže, alergiím nebo tvorbě akné. Při výrobě přírodní kosmetiky je brán ohled na zvířata i životní prostředí. Složky přípravků pocházejí z ekologického zemědělství, jsou vhodné pro vegetariány i vegany, jsou hypoalergenní a balí se do ekologických obalů.

Jak poznat kvalitní kosmetiku bez chemie

Sudujte etikety a obsah výrobku. Tady jsou nejznámější kosmetické certifikáty. Produkty označené písmeny BDIH neobsahují ropné produkty, syntetické parfémy, syntetická barviva ani chemické konzervanty. Certifikát Cruelty free uděluje společnost PETA pro přípravky a suroviny, které nebyly testovány na zvířatech. Produkty s certifikátem Vegan neobsahují žádné živočišné složky jako včelí vosk, med, kolagen a keratin. Ecocert Greenlife zaručuje alespoň 95 % přírodních složek v produktu, šetrnost k životnímu prostředí a ekologický obalový materiál.

Přírodní a BIO kosmetika

Přírodní a BIO kosmetika se hodí pro všechny, kterým záleží na tom, s čím přijde jejich pleť a pokožka do styku. Při koupi přírodní kosmetiky myslíte na sebe i na své blízké a dáváte okolí na vědomí, že vám záleží na budoucnosti naší planety. Výrobky Onclé obsahují vysoký podíl unikátních aktivních látek, přírodních složek a BIO olejů. Moderní výrobní technologie a výrobky Onclé jsou šetrné vůči pokožce i životnímu prostředí. Hodí se pro děti, pro ženy i pro celou rodinu.

Zpět do obchodu