Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Jak vznikají strie

Jak vznikají strie a jaké jsou možnosti prevence?

 

 strie

 

 

Strie jsou tenké, nepravidelné jizvy na kůži, které vznikají při rychlém natahování pokožky. Tento nepříjemný kosmetický problém může postihnout ženy v různých věkových skupinách. Jaké jsou příčiny vzniku strií, možnosti prevence a výhody používání přírodní kosmetiky s kmenovými buňkami?

Proč a kdy vznikají strie?

Strie vznikají, když kůže není schopna udržet krok s rychlým nárůstem hmotnosti nebo objemu. K tomu dochází často během těhotenství, růstu v adolescenci, při rychlém přibývání nebo ztrácení váhy, ale také při nadměrném cvičení nebo náhlých hormonálních změnách.

Nejčastěji se strie objevují u žen během těhotenství, ale mohou se vyskytnout i u mužů. Někteří lidé jsou náchylnější k vzniku strií než jiní, to může být ovlivněno genetickými faktory.

Prevence proti striím a jak s nimi bojovat

Prevence proti striím spočívá v udržení elasticity a hydratace kůže. Důležité také je pravidelné cvičení, vyvážená strava a dostatečný přísun tekutin. Kromě toho je klíčové udržovat pokožku dobře hydratovanou pomocí vhodných kosmetických produktů. Proto vyhledávejte produkty s vysoce účinnými složkami.

Výběr kosmetiky proti striím

Pokud chcete efektivně bojovat proti striím, měli byste sáhnout po přírodní kosmetice s kmenovými buňkami. Přírodní kosmetika neobsahuje žádné agresivní chemické látky, které mohou dráždit pokožku. Přírodní produkty mají přirozené vlastnosti, které podporují regeneraci pokožky a pomáhají zlepšit její strukturu.

Kmenové buňky AKOSKY APIUM

Ingredient Akosky Apium se získává z celeru. Jde zcela o přírodní ingredienci, která má blahodárné účinky na pokožku. Rostlinné kmenové buňky celeru podporují mezibuněčnou hmotu, podněcují správnou produkci kolagenu, zlepšují celkovou hydrataci, elasticitu a vláčnost pleti. Díky vysokému obsahu vitamínu C má také antioxidační účinky, které chrání pokožku.

Kmenové buňky Akosky Apium najdete v luxusní dámské kosmetice Onclé, která nabízí ucelenou řadu proti striím a celulitidě. Díky kosmetice Onclé dopřeje své pokožce kvalitní a šetrnou péči, která vám pomůže redukovat výskyt strií.

Zpět do obchodu