Využijte DOPRAVU ZDARMA při objednávce nad 1290 Kč.

Dětská kosmetika Onclé

Co obsahuje naše dětská kosmetika Onclé

Dětská kosmetika Onclé poskytuje dokonalou péči o citlivou pokožku našich nejmenších. Obsahuje vysoký podíl přírodních složek, vzácných olejů a vitamínů. Co vlastně tato kosmetika obsahuje a proč jsme se rozhodli do produktů jednotlivé složky zařadit? Šetrné složení je u nás vždy na prvním místě.

BIO šípkový olej

Šípkový olej je v dětské kosmetice velmi oblíbený zejména pro své výrazné regenerační a hydratační účinky. Funguje jako antioxidant a efektivně chrání pokožku před volnými radikály. Obsahuje vitamín E, který citlivé dětské pokožce dodává hloubkovou hydrataci a šetrnou péči. Vitamin C navíc podporuje tvorbu kolagenu a směsice druhů mastných kyselin pomáhá při stavbě kožních buněk.

BIO bavlníkový olej

Bavlníkový olej je bohatý na vitamin E i kyseliny palmitovou, linolovou a olejovou. V dětské kosmetice oceníte jeho hydratační a čistící účinky a šetrnou péči o suchou a hrubou pokožku, kterou po použití zanechává hebkou a jemnou. Zajímavostí je, že obsahuje přirozený UV filtr. Je velmi stabilní i při vyšších teplotách, proto je dobrým stabilizátorem, pokud si produkty berete na cesty.

BIO jojobový olej

Jojobový olej velmi účinně zklidňuje podrážděnou pokožku a má protizánětlivé vlastnosti, proto je velmi oblíbenou ingrediencí v kosmetických produktech určených pro citlivou nebo problematickou pokožku, která trpí různými kožními neduhy, jako jsou opruzeniny, ekzémy, akné nebo psoriáza. Obsahuje vysoké množství vitamínu E a redukuje poškození pleti vlivem škodlivého UV záření.

Vitamín A

Vitamín A neboli retinol a jeho deriváty se v kosmetice používá proti akné či opruzeninám a pro jeho regenerační účinky na pokožku. Napomáhá rozpouštění kožního mazu, zmenšuje póry a po aplikaci podpoří hebkou a rozzářenou pokožku. Provitamin A neboli karoten poslouží v organismu jako zdroj pro tvorbu vitamínu A, ale i nepřeměněný karoten je užitečný a má velmi silné antioxidační účinky.

Vitamín E

Vitamín E neboli tokoferol je společně s vitamínem C i jeho deriváty účinný přirozený antioxidant chránící další účinné látky v kosmetických přípravcích. Acetát tokoferolu je v těle přeměňován na účinný tokoferol a má skvělou skladovatelnost. Vitamín E přispívá k regeneraci pleti, chrání před škodlivými účinky volných radikálů, zjemňuje pokožku a synergicky podporuje účinky dalších látek.

Vitamín F

Vitamin F podporuje integritu pokožky. Jeho aplikace ve skutečnosti zlepšuje strukturu vrstvy stratum corneum, která se skládá z odumírajících keratinizovaných buněk, jenž pak tvoří odolný povrch epidermis a vrací pokožce hydrataci a pružnost. Vitamín F synergicky podporuje účinky vitamínu E a tělo si ho nevytváří. V produktech oceníte jeho regenerační a zvláčňující účinek.

Squalan

Přírodní Squalan neboli skvalan či suchý olej objevil v Japonsku doktor Mitsumaro Tsujimoto už v roce 1906. Zklidňuje suchou, zarudlou a podrážděnou kůži, hydratuje ji, uzamkne v ní vlhkost a vytvoří na povrchu přirozenou ochrannou kožní bariéru. Reguluje produkci mazu a zanechá pokožku přirozeně hebkou. Dětská kosmetika Onclé neobsahuje parabeny, konzervační látky ani barviva.

 

 

Zpět do obchodu